Spijkerkwarts route Blauw
 

Balkons Driekoningendwarsstraat
Vier balkons grenzend aan elkaar in een gemoderniseerd stukje Spijkerbuurt. Vier buren, ieder met een eigen stijl. De één mist het kopje koffie, de ander houdt juist afstand. Maar dan blijft het vierde balkon dagenlang leeg, de deur gesloten, het gordijn dicht. Wat nu?
Spelers Manon Roozen, Margarethe Hilhorst, Monica Wolfers, Esther Wittenberg
Artistiek begeleider Hester Macrander
Te gast bij Monica Wolfers

De Kleinvakwinkel Spijkerstraat 70
Twee zussen hebben een winkel vol kant, garen en knopen. Om dingen vast te maken. Ze houden van vastmaken. Of eigenlijk van vasthouden. Dingen die vastzitten zijn veilig. Maar verstikken soms. En wanneer besluit je dan alles los te knopen?
Spelers Xander Arets (saxofoon), Yolanda Kluen, Annemarieke Halfschepel
Artistiek begeleider Marielle Woltring
Te gast bij Jolanda Verstegen

Parkstraatgemeente Parkstraat 31A
Het publiek boven, het koor beneden. Zuid-Amerikaanse klanken in verrassend perspectief: een spel van wisselende patronen van verschuivende lichamen. Die zingen. Zuid-Amerikaans mooi zingen.
Projectkoor VOLVER onder leiding van Gerard Schoren, Camiel Baerwaldt, Lucienne Berenschot, Ellen Bollen-Weide, Mieke van den Bosch, Hans Bosman, Trude Brockhoff, Gerrie Driessen, Kim Edens, Jet den Hartog, Mirjam Jansen, Jorine van Keulen, Antonet Kremers, Wietze Landman, Marlies Nooy, Joanne Rekelhoff, Imeke Schuurmans–ten Ham, Marjon Tas, Marijke van der Veeken, Monique Venhoeven, Johanna Voorn, Ellemiek van de Watering, Yvonne Westerhof, Caroline Wilms Floet
Artistiek begeleider Dansstorm Oost
Te gast bij Parkstraatgemeente

Garage Dijkstraat
Een man. Een vrouw. Een garage. Een motor. Een droom … dwars door de USA! “Wanneer vertrekken we nou? Ik heb mijn moeder eergisteren al gebeld dat we vertrokken waren!” “Effe geduld, deze moer nog …” Voorpret is het mooist … de garage net zo uitdagend als coast to coast.
Spelers Patrick Rouw, Marit Huijgens
Artistiek begeleider Albert Hoex
Te gast bij Patrick Rouw

Advocatenkantoor Boulevard Heuvelink 130
Waar normaal de letters van de wet gelezen worden, worden nu noten gelezen. Gespeeld door zeven klarinettisten en één verdachte. Een rechtszaak geheel gezet op noten. Een zaak zoals alle anderen, maar dan helemaal anders. Met een jazzy uitspraak.
Spelers Paulien de Haan, Vera Spronk, Inger van Hattum, Karin Egge, Astrid Harsveld, Caroline Herbermann, Miek Schueler (vormgeving)
Artistiek begeleider Albert Hoex
Te gast bij Advocatenkantoor Boulevard Heuvelink

Restaurant Zwembad Thialf
In het restaurant bij zwembad Thialf wordt de schijn hoog opgehouden. Damasten tafelkleden, glanzend gepoetst tafelzilver en een menukaart vol culinaire hoogstandjes. Maar wat is er na een dag in het zwembad nou lekkerder dan friet?
Spelers Erik en Paulien Vos, Karina Hekkers, Yvonne Goddijn, Irene Korff
Artistiek begeleider Jacques Riebeek
Te gast bij Vrijstaat Thialf