Muziektheater De Plaats - Arnhem
 

Kaartjes voor:   Waar ik mijn hart aan ophang

De toegangsbewijzen voor Waar ik mijn hart aan ophang kosten € 15,- (volwassenen) of  € 12,50 (jongeren t/m 16 jaar). Voor houders van een GelrePas zijn de prijzen € 12,50 (volwassenen) of € 10,- (jongeren t/m 16 jaar). De prijzen zijn incl. 9% BTW. 

Let op: de toegangsbewijzen zijn exclusief de entreekaarten van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Parkentree kost voor de bezoekers van deze voorstelling op vertoon van het toegangsbewijs €10,- (volwassenen) en €5,65 (kinderen 6 t/m 13 jaar). Hiermee heb je de hele dag van de voorstelling toegang tot het park. Parkkaartjes kunnen bij de ingang gekocht worden en hoeven niet vooraf gereserveerd te worden. Kijk voor meer informatie op de website van het park

Vul bij het bestellen van een jongerenkaart bij ‘opmerkingen’ de leeftijd(en) in. Bij het bestellen van een GelrePaskaartje graag het GelrePas nummer invullen bij het vakje ‘opmerkingen’. Wanneer je het bedrag zelf wilt betalen, dan de bestelling afronden via de Ideal-knop en vervolgens betalen. Wanneer je wilt betalen via het GelrePas-tegoed zet dan 'VIA TEGOED' bij je Gelrepasnummer, dan klik op de I-dealknop en breek dan de betaling af. Wij zorgen dat het kaartje gestuurd wordt.

Bestel meteen het programmaboekje bij je tickets, dan ligt het voor je klaar voor aanvang van de voorstelling. Een programmaboekje kost € 2,50.

Velden met een * zijn verplicht.


Reserveren

Voorselecteren op datum